| www.burgmania.net · Regulamin forum. |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (55) [1] 2 3 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| MariuszBurgi |
|
![]() Ojciec Dyrektor Grupa: Administrator Postów: 4673 Nr użytkownika: 2 Dołączył: 22-02-2004 Skąd : Warszawa Skuter: BMW C1 Executive |
Co? nieskuterowego ale w końcu też jedno?ladowego... Zobaczcie- robi wrażenie
Suzuka + ostra jazda po autostradzie. wmv 3.5 mb Hayabusa 500 KM !!! 12 mb Przy okazji... je?li macie jakie? fajne, nietypowe, szkokuj?ce -------------------- |
| Szaary |
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 332 Nr użytkownika: 6 Dołączył: 2-03-2004 Skąd : Wrocław Skuter: Piaggio Hexagon 180 LXT |
Co? prawie skuterowego
Niby s? dwa koła niby jest silnik no ale czy jeszcze to można nazwać skuterem? LINK do filmiku Oceńcie sami Pozdrawiam -------------------- Szaary to dosyć wyrazisty kolorek
Piaggio Hexagon 180 LXT |
| Siepex |
|
![]() Początkujący Maxi - Maniak ![]() ![]() Grupa: Validating Postów: 59 Nr użytkownika: 158 Dołączył: 9-12-2004 Skąd : nic się nie zmienia Skuter: tendencja zwyżkowa |
Ale jak, co, gdzie trzyma koło w osi ? To jaka? technologia prosto z NASA.
-------------------- chamski styl na codzien - wybaczcie
|
| Szaary |
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 332 Nr użytkownika: 6 Dołączył: 2-03-2004 Skąd : Wrocław Skuter: Piaggio Hexagon 180 LXT |
Hmm
widać na dole taki element podobny do widelca lub wahacza ? Tak mi się przynajmniej wydaje. Bo definitywnie przydnie koło jest skrętne. Mi kojarzy się to z italjetem i rozwiazaniem zawieszenia przedniego. Ja sie zastanawiam jak z utrzymaniem równowagi ? Z filmu wynika ze nawet mały chłopczyk tak koło 10 lat daje sobie radę. No ale jezeli to ma silnik jak 50 ccm skuter to powinno spokojnie do 30-40km/h jechać - czyli totalna masakra Pozdrawiam -------------------- Szaary to dosyć wyrazisty kolorek
Piaggio Hexagon 180 LXT |
| ultras |
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak Grupa: Sympatycy Postów: 406 Nr użytkownika: 10 Dołączył: 2-03-2004 Skąd : Warszawa Skuter: różne dziwne BMW o dużych i małych kółkach |
SUPER!!
a może jest jaka? strona z lepszym widokiem na urz?dzenie? -------------------- pozdro!
ultras |
| Siepex |
|
![]() Początkujący Maxi - Maniak ![]() ![]() Grupa: Validating Postów: 59 Nr użytkownika: 158 Dołączył: 9-12-2004 Skąd : nic się nie zmienia Skuter: tendencja zwyżkowa |
pewnie o? to całe koło na łożysku, a naped idzie z silnika "rowerowego" przez rolke. Inaczej tego nie widze.
-------------------- chamski styl na codzien - wybaczcie
|
| SeRo |
|
![]() Początkujący Maxi - Maniak ![]() ![]() Grupa: Validating Postów: 36 Nr użytkownika: 11 Dołączył: 2-03-2004 Nr użytkownika: Skuter: Suzuki AP50 |
wheelman
Może to nie film...ale test wykonany przez portal motocyklowy, niestety po węgiesku ...And pozdro for All... |
| Artix |
|
![]() Uzależniony Maxi - Maniak Grupa: Administrator Postów: 4480 Nr użytkownika: 12 Dołączył: 2-03-2004 Skąd : Warszawa Skuter: Honda FJS600, Skuterek: BMW C1 Executive |
To moje 2 ulubione filmiki robia naprawde wrazenie. Pelen respekt dla osob ktore tak potrafia jezdzic
ostra jazda gorska 336 km/h robi wrazenie -------------------- Indocti discant, et ament meminisse periti
Jest wojna, są straty ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Siepex |
|
gdyby takuczyli jezdzic w Julinku to nigdy by nie zbankrutowali. Istny cyrk na 2 kolach
Podoba mi sie -------------------- chamski styl na codzien - wybaczcie
|
| dr.big |
|
![]() TOP Maxi - Maniak ! Grupa: Administrator Postów: 6439 Nr użytkownika: 3 Dołączył: 23-02-2004 Skąd : Berlin Skuter: Morphous i GP800 |
Widze ze rezygnacja ze sportow byla wlasciwym rozwiazaniem
-------------------- |
| SZPAK |
|
|
Zaszczepiony Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 157 Nr użytkownika: 127 Dołączył: 11-09-2004 Skąd : Przemy?l Skuter: tylko wspomnienia po TMaxie , ale ... |
Witam
Z Hayabusa to cyrk - ok.300 km/h z podniesionym kołem , a ja się boję przekraczać 120 . To nie dla mnie , ale popatrzeć mozna . Pozdrawiam p.s. Mariusz powiniene? chyba zacz?ć od " nie probujcie tego sami " bo chcemy sie przecież spotkać na zlotach p.s.2 z drugiej strony przecież to poważna strona z poważnymi ludĽmi i każdy wie co robi |
| MariuszBurgi |
|
||
![]() Ojciec Dyrektor Grupa: Administrator Postów: 4673 Nr użytkownika: 2 Dołączył: 22-02-2004 Skąd : Warszawa Skuter: BMW C1 Executive |
Wła?nie o tym samym pomy?lałem -------------------- |
||
| dr.big |
|
![]() TOP Maxi - Maniak ! Grupa: Administrator Postów: 6439 Nr użytkownika: 3 Dołączył: 23-02-2004 Skąd : Berlin Skuter: Morphous i GP800 |
Kurcze czego bym nie probowal, to tmax na kolo nie stanie --->>> wiec nie probuje
Wydaje mi sie ze takie linki mozna na Burgmanii zamieszczac bez ostrzegajacych komentarzy, w koncu ludzie troche inni PS. Dla ciekawosci, pare lat temu czytalem o gosciu ktory przywalil przy 250 km/h w bande na autostradzie, przelecial prawie 50 metrow, wstal, otrzepal sie i nic mu nie bylo za wyjatkiem kilku stluczen. To sie nazywa miec szczescie. -------------------- |
| MariuszBurgi |
|
Wła?nie wyszperałem ciekawy filmik więc warto od?wieżyć starszy w?tek.
Pozatym ta droga przypomina mi przejazd po chorwackich, górskich przełęczach. Ostra jazda górska. KLIKAĆ, NIE |CIˇGAĆ ! -------------------- |
| Artix |
|
![]() Uzależniony Maxi - Maniak Grupa: Administrator Postów: 4480 Nr użytkownika: 12 Dołączył: 2-03-2004 Skąd : Warszawa Skuter: Honda FJS600, Skuterek: BMW C1 Executive |
Po kliknieciu otwiera sie jakas strona, a nie film
-------------------- Indocti discant, et ament meminisse periti
Jest wojna, są straty ![]() ![]() ![]() ![]() |
(55) [1] 2 3 ... Ostatnia » |
![]() ![]() ![]() |