| www.burgmania.net · Regulamin forum. |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (4) [1] 2 3 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| lamus |
napisano 2-10-2007, 11:34
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 100 Nr użytkownika: 52 Dołączył: 7-04-2004 Skąd : Warszawa Skuter: Suzuki Burgman UH 150 |
od jakiego? czasu prawie w każdym temacie czytam uwagi do nabijania sobie ilo?ci postów, po czym następuje długa awantura o to czy kto? i wła?ciwie kto nabija sobie ilo?ć postów. Sam nie mam ich za wiele (teraz oczywi?cie o jeden więcej
Czy naprawdę status użytkownika oraz ilo?ć napisanych przez niego postów ma znaczenie? Przecież i tak w większo?ci znamy się osobi?cie i jak pojawi się jaka? nowo?ć to zaraz j? widać, zawsze pozostaje data doł?czenia. -------------------- wszyscy jesteśmy kimś innym, dla kogoś innego
|
| Pavulon |
napisano 2-10-2007, 13:07
|
|
Zaszczepiony Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 438 Nr użytkownika: 281 Dołączył: 27-07-2005 Skąd : Warszawa Wawer Skuter: FZ6 :) |
Zanaczylem "Nie" bo niema opcji "JMT"
|
| dacja |
napisano 2-10-2007, 13:09
|
|
Hobbysta Maxi - Maniak Grupa: Sympatycy Postów: 1028 Nr użytkownika: 86 Dołączył: 26-06-2004 Skąd : byl zoliborz Skuter: był T-MAX 500 (06)/ Kochana Yamaha Majesty 300 - (03) sprzedana - teraz jest mały Piotru? |
Zagłosowałam na ,,nie'' dla mnie nie ma to znaczenia czy widze ile postów jest napisanych.
Niestety s? takie przypadki, że znajduj? się na form osoby, które maj? bardzo duż? ilo?ć napisanych postów a wszyscy wiemy, że nie wnosz? one zbyt wiele do naszego forum. Je?li za? ilo?ć napisanych postów pozostanie zliczana - to też będzie ok Gdyż nie ma to dla mnie większego znaczenia |
| szorstki |
napisano 2-10-2007, 13:16
|
![]() Uzależniony Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 2142 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 24-04-2005 Skąd : ZĄBKI Skuter: X9 500 Evo Skuterek: S9 50 był :( |
Zaznaczyłem NIE, i podobnie jak napisał pavulon, żałuję, że nie było
opcji "JMT" pzdr -------------------- .....................................................................
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr" J.I.Sztaudynger ..................................................................... ![]() |
| Mamuśka |
napisano 2-10-2007, 13:19
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 429 Nr użytkownika: 1033 Dołączył: 18-02-2007 Skąd : Warszawa - Bielany a może znowu zmiana... Skuter: BRAK |
A ja nie oddałam głosu bo nie jestem ani zdecydowanie na tak ani zdecydowanie na nie. Jest wiele argumentów za jak i przeciw a szkoda mi czasu na robienie tabelek i zliczanie + i - .
Będzie zliczanie postów - dobrze. Nie będzie zliczania postów - dobrze. Mam ważniejsze sprawy na głowie niż analizowanie wpływu ogórków kiszonych na katastrofy lotnicze w Bangladeszu. Pozdrawiam Mamu?ka -------------------- |
| -=Dee Jay=- |
napisano 2-10-2007, 13:27
|
|
Hobbysta Maxi - Maniak Grupa: Sympatycy Postów: 1247 Nr użytkownika: 43 Dołączył: 25-03-2004 Skąd : Gdańsk Skuter: Bravo |
mi osobisci zliczanie nie jest potrzebne, ale nowym, którzy szukaj? tematycznie obeznanych jednostek, do rozmowy w dwie klawiatury
co prawda ogolna ilo?ć postów nie jest wskaĽnikiem posiadanej wiedzy, ale juz wejrzenie w profil da pogl?d czy ktos jest techniczny, czy ogolny czy jedyne co ma do powiedzenia to "miło cie widzieć" albo "wszystkiego najlepszego" .... -------------------- Just drive with style ...
http://www.StudioPM.pl/ |
| Profesor |
napisano 2-10-2007, 13:43
|
||
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 490 Nr użytkownika: 935 Dołączył: 11-01-2007 Skąd : Kalisz Skuter: burgman 400 K3 |
mam taki sam poglad na sprawę jak w/w koledzy. Jak mam co? napisać to piszę, i nieważne dla mnie jest czy posty s? rejestrowane pod względem ilo?ci - czy nie - ilo?ć nie znaczy jako?ć Pozdrówko! -------------------- Pozdrówko!
|
||
| MISIEK |
napisano 2-10-2007, 14:09
|
![]() Zaawansowany Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 813 Nr użytkownika: 1125 Dołączył: 20-03-2007 Skąd : Poznań Skuter: "Perła" |
A ja jestem na TAK"
Ta magiczna cyferka daje mi wyobrażenie o zaangażowaniu danego "klienta", ...może trochę o jego wiedzy i pozycji w klubie, poważaniu ...itp. Ale nie ma dla mnie to żadnego znaczenia czy akurat ja ich będę miał 10 czy 100000000. Natomiast dla tych użytkowników, którzy pisz? nagminnie posty nie na temat czyli typu ble, ...ble, ...ble, ..bleeee, by sobie podnie?ć tylko t? cyferkę wła?nie wymy?lono taki mały guziczek "DELETE" I problem "z głowy" -tylko trochę pracy znowu będ? mieli administratorzy -------------------- Pozdrawiam MISIEK -Poznańska Elita Skuterowa
|
| zenek20 |
napisano 2-10-2007, 14:39
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 207 Nr użytkownika: 94 Dołączył: 2-07-2004 Skąd : Kraków / Stalowa Wola Skuter: Honda Helix CN250, Kiedys Silverek FJS 600, Moto: Kawasaki ZR7s |
Oddaje pusty głos - nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia
Ci co mnie znaja wiedza ze malo mowie, a jeszcze mniej pisze -------------------- Pozdrawiam Piotrek vel Zenek
|
| eMKa |
napisano 2-10-2007, 19:49
|
![]() Zaawansowany Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 721 Nr użytkownika: 518 Dołączył: 7-05-2006 Skąd : Darłówko Skuter: Jescze Yamaha Majesty 400 w kolorze jasnomiętowym; ale już srebrzysta beeMKa też :) |
Zaznaczyłem "tak" bo jest to jaka? informacja dla tych, którzy nas dopiero poznaj?. No i "nabijanie" jest najlepszym dowodem na to, że nie tylko w wojsku i harcerstwie "duzi chłopcy" lubi? awansować
A tak ogólnie to zgadzam się z przedmówc? -=Dee Jay=-'yem. -------------------- Navigare necesse est.
|
| Radio |
napisano 2-10-2007, 22:12
|
![]() Zaszczepiony Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 458 Nr użytkownika: 1031 Dołączył: 18-02-2007 Skąd : Małe senne uzdrowiskowe miasteczko...Połczyn Zdrój Skuter: Były różne moto i skuty,był sobie :-( Burgman AN400... Był AN650 K7 Exe a i ostatnio przybyła trzygarowa CDI Smerfetka :-))) 0becnie jest Vespa GTS 250ie oraz Suzuki VZR 1800 :-) |
Zaznaczyłem NIE,osobi?cie nie potrzebuje takiego komfortu psychicznego
jak wy?wietlanie ilo?ci napisanych postów Nie od dzi? wiadomo że.... liczy się jako?ć...a nie ilo?ć -------------------- Mariusz
|
| Mareczek |
napisano 2-10-2007, 22:27
|
||
![]() Hobbysta Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 1237 Nr użytkownika: 352 Dołączył: 17-10-2005 Skąd : Gdańsk Skuter: Burgman 650 K3 |
Ja również zaznaczyłem „Tak” lubię sobie popatrzeć na licznik postów. Wiem że i tak nigdy nie dogodnie w ilo?ciach postów moich kolegów klubowych, często jestem widoczny w Serdeczno?ciach pomimo że ten dział nie nabija licznika postów. Wielu użytkowników Forum nie składa życzeń urodzinowych nawet bliskim znajomym (dlaczego?)ja nie wiem. Przeciwnicy liczenia postów mog? zawsze indywidualnie poprosić administratorów o usuniecie,swojego licznika. -------------------- |
||
| Mirka |
napisano 3-10-2007, 7:31
|
![]() Początkujący Maxi - Maniak Grupa: Klubowicze Postów: 73 Nr użytkownika: 437 Dołączył: 2-03-2006 Skąd : Gdańsk Skuter: Honda FES 150 Pantheon |
Zaznaczyłam "nie". Nie dlatego, że ja mało piszę. Uczestnicz?c w zlotach poznałam wielu ludzi, którzy nie s? widoczni na forum, niektórzy wogóle nic nie pisz? a s? dla mnie autorytetami i osobami nieodwołalnie zwi?zanymi z Burgmani?.
|
| scottie |
napisano 3-10-2007, 8:50
|
|
Zaawansowany Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 671 Nr użytkownika: 175 Dołączył: 9-02-2005 Skąd : Kraków Skuter: Nie skuterowy Bandit 650 SA |
A i ja też na NIE zagłosowałem. Wg mnie to ma swoje zalety i wady, ale patrz?c na obecnie pojawiaj?cych się użytkowników, oraz na wielu z kompleksami zaczyna się pojawiać usilne podbijanie postów byle głupszych byle były...
P.S. Swoj? drog? czy ten w?tek wła?nie nie służy nabijaniu postów?? |
| tomekmajesty |
napisano 3-10-2007, 12:01
|
|
Zaawansowany Maxi - Maniak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 544 Nr użytkownika: 1011 Dołączył: 12-02-2007 Skąd : Bilcza Echo - UE Skuter: Kymco Exciting 500 silver extreme |
szczerze mówi?c mi to wisi czy mam tyle albo tyle postów, natomiast ?miesz? mnie te okre?lenia - w?chacz spalin zaawansowany, itd. byłem na tym forum w?chaczem spalin mimo, że jeżdżę na 2oo od 20 lat
i wierzcie mi nie obraża mnie to tylko |MIESZY przy okazji - jednym z błędów wizerunku jest prezentowanie swojej wiedzy, nawet jak jest duża, gdy jest się młodym wiekiem dlatego wisi mi ta licytacja, jeżeli maniacy 2oo maj? być oceniani to przez pryzmat swojego do?wiadczenia moto i wiekowego, ale to też mi wisi, wchodzę tu bo lubię polemikę - takie hobby -------------------- pozdrowionka tomekmajesty
|
(4) [1] 2 3 ... Ostatnia » |
![]() ![]() ![]() |